Baran, teşkilatlarla bir araya geldi
 Ak Parti Körfez Belediye Başkan Adayı olan İsmail Baran çalışmalara hızlı başladı.  Teşkilatları dolaşan Baran, hedefimiz Körfez'de yüzde 60 oy almaktır dedi.

 

Ziyaretlere teşkilatlardan başlayan Baran, ilk olarak İlçe Kadın Kolları Başkanı Nesrin Duran ve yönetimini ağırladı.  Kadın Kolları yöneticileriyle tanıştı.

 

Daha sonra Esentepe Mahallesi Genişletilmiş mahalle toplantısına katılan Baran, katılımın yoğun olmasından çok memnun olduğunu söyledi. Mahalle teşkilatıyla bir araya gelen Baran, teşkilat mensuplarıyla uzunca bir süre sohpet etti.

Gösterilen yakın ilgiden oldukça memnun olan Baran, buradan Kirazlıyalı mahalle teşkilatına geçti.

Burada da teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Baran, teşkilatımızla bugüne kadar her zaman birlikte olduk, inşaalah bundan sonra da birlikte olacağız dedi. 

Baran,  günün son ziyaretini Eğitim Bir Sen Sendikası Körfez Temsilciliğine yaptı.

Yaptığı ziyarette bir konuşma yapan Baran  “Bu  güne kadar yapılan çalışmalardan ötürü  mevcut başkanımız Yunus Pehlivan’a teşekkür ediyorum. Genel merkezimizin olurlarıyla ilçemizdeki bayrak yarışı bize tevdi edilmiştir, bizde bu görevi Allah nasip ederse en güzel şekilde yerine getirmeye çalışacağız. dedi



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817