BAŞKAN BARAN ; CENNET ANNELERİN AYAKLARI ALTINDADIR...!

TÜM MUHTARLAR EŞLERİNE ÇİÇEK TAKDİM ETTİ. MUHTAR EŞLERİ  ÇOK MEMNUN OLDU

Belen Köyü’nde bir araya gelen Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can ve eşi Şengül Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve eşi Bilge Baran, Başkan Yardımcısı İsa Taş ve eşi Rukiye Taş, Başkan Yardımcısı Selahattin Kabadayıoğlu ve eşi Rabia Kabadayıoğlu, Körfez Muhtarlar Dernek Başkanı Yusuf Yanar ve eşi Sakine Yanar, Muhtarlık İşleri Müdürü Özcan Efe ve eşi Emine Efe, Körfez İSU Müdürü Alper Engin ve eşi, mahalle muhtarları ve eşleri ile konuklar ve eşleri katıldılar.

BAŞKAN BARAN EŞİ BİLGE BARAN'A ANNELER GÜNÜNÜ KUTLAYARAK ÇİÇEK TAKDİM ETTİ. 

Programa göre hazırlanan piknik alanında konuklar birlikte yemek yedikten sonra, günün en anlamlı olayı gerçekleşti ve başta Kaymakam Can ve Belediye Başkanı Baran olmak üzere protokol tek tek anons edilerek eşlerine çiçek vermeleri istendi.

KÖRFEZ KAYMAKAMI DR. HASAN HÜSEYİN CAN EŞİ ŞENGÜL CAN'IN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLAYARAK ÇİÇEK TAKDİM ETTİ. 

Bu anlamlı olayın gerçekleşmesinden sonra pikniğe devam edildi ve anneler günü muhtarların desteği ile Körfez’de anlamlı şekilde kutlanmış oldu.

PROGRAMA YOĞUN BİR KATILIM OLDU

Körfez protokolünün katıldığı bir diğer anlamlı etkinlik te Derince Karagöllü Köyünde yer alan ve iki ilçenin sınırında akan Dümbüldek Suyu açılışı oldu. Yeniden bakım ve onarımı yapılan ve şifalı olduğu bilinen su kaynağının tamamlanan birimleriyle hizmete açılışı törenle yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817