Başkan doğan kandilî komşularıyla geçirdi

Komşuluk ilişkilerine çok önem verdiğini belirten ve kandil gecelerinin insanların manevi duygularının güçlendiği ve kardeşlik, komşuluk, akrabalık ilişkilerinin arttığı çok önemli ve özel geceler olduğunu söyleyen Doğan "Milletimiz bu gecelerde anne, baba, eş, dost ve akrabalarının iyilikleri için dua ve niyazda bulundukları kadar, tüm insanlığın huzur ve refahı için de en samimi duyguları ile dua ederler. Miraç Kandili de büyük bir samimiyet ve coşkuyla kutlanan mübarek gecelerimizden birisidir. Bu mübarek ve anlamlı gecenin, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını diliyorum ”dedi.

Komşuları ile birlikte zaman geçiren ve sohbet eden Başkan Doğan, yapılan dualara da eşlik etti. Komşuları ile zaman geçirmekten büyük keyif aldığını dile getiren Doğan, bu tarz buluşmaları daha sık yapmak istediğini dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817