BAŞKAN DOĞAN’DAN KANDİL MESAJI

Miracın, Peygamberimizin göğe yükselişi ve Allah katına çıkışı olduğunu ifade eden Başkan Doğan "Miraç gecesi, Peygamber Efendimizin hayatında ve dolayısıyla İslam tarihinde çok büyük ve o nispette çok önemli bir hadisedir. Miraç gecesi Peygamber Efendimizin,  Allah katına çıkartılmasının yaşandığı mübarek bir gecedir.

Manevi duyguların üst seviyelere yükseldiği bu kutsal gecede, yapılacak tüm duaların kabul olmasını diliyorum. İslam âlemi için iyi bir fırsat olan bu geceyi çok iyi değerlendirmeliyiz. Millet olarak, kültürümüzde önemli yer tutan kandil gecelerimizden biri olan Miraç Kandili ile çok müstesna bir geceye ulaşacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm halkımızın Miraç Kandili'ni tebrik ediyor, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı diliyorum " dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817