Başkan Sönmez : Taşköprülüler her zamanki gibi gereğini yapacaktır.

Sıcak bir karşılama ortamında yapılan konuşmalarda, Kocaeli Taşköprülüler Dernek Başkanı Yasin Sönmez, Yeni Yalı Mahallesi’nin duruşunu ve iktidar partisi  için önemini hatırlatarak, “Yeni Yalı Mahallesi her zaman AK Parti’nin en yüksek oy aldığı nokta olmuştur. Buna karşılık bizim içimizden çıkan bir temsilcinin listede yer almasını bekledik ve çok umutluyduk. Taşköprü halkı ülkemizin geleceği için en iyi seçimi yapacak ve oyunu kullanacaktır” dedi.

İlçe Başkanı Şener Söğüt yaptığı konuşmada, 24 Haziran seçimlerinin çok önemli olduğunu ve sonucun ülkemiz için dönüm noktası olacağını söyledi. Belediye Başkanı İsmail Baran’da konuşmasında seçimlerin önemine değindi ve her zaman olduğu gibi Yeni yalı halkının desteğini eksik etmeyeceklerini düşündüklerini söyledi.

Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’de konuşmasında dış güçlerin seçim sonuçlarını etkilemek için baskı yaptıklarını belirterek, bu oyunun bozulması gerektiğini ifade etti.

AK Parti heyeti daha sonra da Körfez Taşköprülüler Derneği’ne geçti ve burada da aynı sıcak ortamda karşılandı. Yapılan konuşmalar da 24 Haziran seçimleri için destek talebinde bulunuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817