Başkan’a Kocaelispor yönetiminden ziyaret

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaelispor Başkanı Nebil Uzun ile yeni yönetimini kabul etti. Kocaelispor Başkanı Uzun, kulüp yararına yapmayı planladıkları çalışmaları aktardı, Başkan Karaosmanoğlu’nun manevi desteğini istediklerini söyledi.

41 NUMARALI FORMA

Kocaelispor Başkanı Nebil Uzun ile yeni yönetimi, Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Yöneticiler ziyarette Başkan Karaosmanoğlu’na sırtında ismi yazan 41 numaralı Kocaelispor forması takdim etti. Samimi bir atmosferde gerçekleşen görüşmede Başkan Karaosmanoğlu, kulüp yönetimine yeni görevlerinde başarılar diledi.

MANEVİ DESTEĞİNİZİ İSTİYORUZ

Başkan Karaosmanoğlu’nun bugüne kadar Kocaelispor’a verdiği destek ve katkıları iyi bildiklerini söyleyen Uzun, ‘’Camia olarak geçmişte sizi üzdüğümüzün farkındayız. Yeni bir anlayış ve yeni bir vizyonla göreve geldik. Sizin iyi niyetinizi biliyoruz ve manevi desteğiniz bizim için çok önemli. Kocaelispor olarak kendi kaynaklarımızı oluşturmak ve salon sporlarına da yönelmek istiyoruz’’ ifadesini kullandı.

BAŞKAN BAŞARILAR DİLEDİ

Kocaelispor Başkanı Uzun ile yönetimine başarılar dileyen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Profesyonel futbol Türkiye’de ve dünyada iyi gitmiyor, problemleri var. Sporun barış ve kardeşliğe hizmet etmesi gerekiyor. Ben futbolu izlemeyi seviyorum. Siyasilerin profesyonel sporun içinde bulunmaması gerektiğini düşünüyorum. Kocaelispor için amatör ruhla çalışarak başarılı olacağınıza inanıyorum’’ şeklinde konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817