BULUT, "ÖNCELİĞİMİZ HALKIN SAĞLIĞI"


 

Sağlık ve Alkaç’dan iade-i ziyaret

İSU Genel Müdürü Ali Sağlık ve Yönetim Kurulu Üyesi Alaeddin Alkaç, iade-i ziyaret kapsamında Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un konuğu oldu. Başkan Bulut’un makamında gerçekleşen görüşmede Derince’ye yapılan yatırımlarla ilgili istişarede bulunuldu. İSU olarak Derince’ye çok önemli bir yatırım hamlesi gerçekleştirdiklerini belirten İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, “Derince’de toplam 87 milyon TL’ye mal olacak bir altyapı hamlesi gerçekleştiriyoruz. Derince ilçemizin altyapısını yenilemek ve şebeke scadasına uyumlu hale getirerek, online olarak kontrol altına almak için bu önemli projeyi yıl başında hayata geçirmiştik. Çalışmalarımız Derince Belediyesi ile koordineli bir şekilde belirlenen planlama çerçevesinde devam ediyor” dedi.

‘Daha sağlıklı bir Derince’ hedefi

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut da ilçenin altyapı ve üstyapısını tamamen yenileyecek olan çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirterek “Daha önce de belirttiğim gibi altyapı çalışmaları cesaret işidir. Çünkü altyapı demek yazın toz, toprak, kışın yağmur, çamuru göze almak demektir. Fakat biz halkımızın sağlığını önceliğimiz olarak belirledik ve elimizi taşın altına koyarak ‘Daha sağlıklı bir Derince’ hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. İSU Genel Müdürlüğü ve Derince Belediyesi ortaklığında devam eden çalışmaların sonunda Derince merkezindeki 10 mahallede toplam 400 km uzunluğunda altyapı hattı yenilenerek, hizmete sunulacak.

ZİYARET: Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İSU Genel Müdürü Ali Sağlık ve Yönetim Kurulu Üyesi Alaeddin Alkaç ile bir araya geldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817