ÇAPA ELİNDE ÇİÇEK EKİYOR !

Kent estetiğine özel önem veren ve göreve geldiği günden bu yana Gebze’ye 50 yeni park kazandıran Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, peyzaj çalışmalarını yakın takip ediyor. Başkan Köşker, şehri güzelleştirmek adına çapa elinde çiçek ekmekten çekinmiyor. 

 

HALKLA İÇ İÇE HALKLA BERABER

Mesaisinin büyük bir bölümünü halkın iç içe, onların sorunlarını dinleyerek ve proaktif çözümler getirerek geçiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, kent estetiğine de özel önem veriyor. Daha yaşanabilir değişen bir Gebze için ekibiyle birlikte çalışmalarına devam eden Başkan Köşker, kente estetik değer katan park ve bahçeler çalışmalarıyla da yakından ilgileniyor.

ESTETİK DEĞER KATAN İŞLER

Gebze Belediyesi’nin öz kaynaklarıyla kente kazandırılan Gebze Kent Meydanı’nda ve kent genelinde devam eden peyzaj ve güzelleştirme çalışmalarını yakından takip eden Başkan Köşker, şehri güzelleştirmek adına elleriyle çiçek ekmekten çekinmiyor.  Yaz aylarında düzenlenen etkinliklerle Gebzelilerin yeni buluşma ve kaynaşma merkezi haline gelen Gebze Kent Meydanı’nın şehrin vitrini olduğunu söyleyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “İnsan odaklı ürettiğimiz belediye hizmetlerimizin yanı sıra kentimizin görsel kimliğine estetik değer katacak çalışmalara ağırlık veriyoruz.

KENTİ PARKLARLA DONATTIK

Bir sanayi kenti olan Gebze’mizi vatandaşlarımızın aileleriyle birlikte güven içerisinde zaman geçirebileceği yeşil alan ve parkla donattık, donatmaya da devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana kişi başına düşen 6 metrekarelik yeşil alan oranını 12 metrekareye yükselttik. 100 yıllık Gebze Belediyesi tarihi boyunca toplam 65 park yapılmışken 3,5 yıllık çalışma dönemine 50 yeni park kazandırmayı başardık. Gebze’nin her yönüyle mükemmel ve çağdaş bir kent olması için bu çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817