Chp'de seçim hazırlığı
Seçimlerde sandık sorunu yaşayan CHP’de İzmit İlçe Örgütü yarın saat 20.00’da Mevlana Kültür Merkezi’nde bir seçim tatbikatı yapacak. Tatbikata yerel seçimlerden sorumlu genel başkan yardımcısı Gökhan Günaydın da ilimize gelecek.


CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) İzmit İlçe Örgütü bugün sandık sorumluları ile seçim tatbikatı yapacak.  768 sandık sorumlusunu, sandık sorumluları mahalle başkanları ile organize edecek olan CHP İzmit İlçe Örgütü’nde özellikle 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde yaşanan aksaklıkların yaşanmaması için önlemler alınacak. Bugüne kadar CHP’de eşine az rastlanır bir örgütlülük içerisine giren CHP İzmit İlçe Örgütü’nün seçimlere hazır olduğunu ifade eden ilçe başkanı Selman Yıldırım, daha önceki seçimlerde yaşanan sorunların tekrarlanmayacağını dile getirdi. 

HABERSİZ SORUMLU YOK
CHP içerisinde büyük bir sorun haline gelen habersiz sandık sorumlusu yazımlarının ortadan kaldırıldığını ifade eden Yıldırım, “Bütün sandık sorumlularımızla tek tek irtibata geçtik. Yüz yüze konuştuk ve sandık sorumlularının bizim için ne kadar öneli olduğunu anlattık. Kendilerinden partimizin bir askeri olmalarını ve oylarımıza sahip çıkmaları için eksiksiz çalışmalarını istedik. Sandık sorumlularımıza, seçim dönemiyle ilgili gerekli eğitimleri verdik. Yarın (bugün) eğitimlerin ne kadar verimli olduğunu göreceğiz” dedi.

GÖKHAN GÜNAYDIN KATILACAK
CHP Yerel Seçimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın’ın katılımıyla gerçekleşecek olan programla ilgili detayları da anlatan Yıldırım, “Programımız akşam saat 20.00’da başlayacak. Sandık sorumluları içerisinden seçilen mahalle başkanlarımızın organize ettiği sandık sorumluları Mevlana Kültür Merkezi’ne gelerek temsili işlemlerini tamamlayacak. İşlemlerinin tamamlanmasının ardından yine temsili olarak oy kullanımları ve oyların yetkililere iletim konuları birebir gerçekleştirilecek. Tatbikat sonrasında genel başkan yardımcımız Gökhan Günaydın, partililere yerel seçim dönemiyle ilgili bir konuşma yapacak” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817