Denizde Hayatını Kaybeden Dalgıcın Eşine Kandıra Belediyesinden Prefabrik Ev

“Kandıra’nın  Duyarlı Belediye Başkanı ; Ünal Köken”

Akçabeyli mahallesinde ihtiyaç sahibi vatandaşa el uzatarak onun ev ihtiyacını gideren Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, çalışıyor; vatandaşın yüzü gülüyor.

“Başkan Ünal Köken’e Büyük Teşekkür”

Kandıra Belediyesi tarafından konteyner verilerek tüm ihtiyaçları giderilen ihtiyaç sahibi, duyarlı davranışlarından dolayı Başkan Ünal Köken’e teşekkür etti.

Sosyal belediyecilik faaliyetleri kapsamında bu projeyi şekillendiren  Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, vatandaşlarımızın yüzünü güldürmek, gönüllerine dokunmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz dedi.  

“Yaşanabilir Alanlar Oluşturuldu”

Kandıra Belediyesi tarafından konteynerın içine fayans, kalebodur, şap, iç ve dış cephe, sıva, sıhhi tesisat işleri, tuğla örme işleri, alçıpan montajı, sıva işleri ve iç cehpe boya işlerinin tamamlandığını belirten Belediye ekipleri, kapı ve montajla birlikte çatı yapımını da bitirdiklerini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817