Derince’de Birlik, Beraberlik Gecesi

Kapalı Spor Salonu Tıklım Tıklım

Derince Yenikent Mahallesi’nde yer alan Kapalı Spor Salonu çok önemli bir etkinliğe daha ev sahipliği yaptı. Ülkü Ocakları Derince İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği Birlik ve Beraberlik Gecesi, coşku içerisinde geçerken, programda ünlü sanatçılar sahne aldı. Ülkü Ocakları Derince İlçe Başkanı Burak Dolan ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Gökhan Özkara, MHP Derince İlçe Başkanı Zeki Omurca, Derinceli Şehidimiz Jandarma Er Emre Kaan Arlı'nın babası Şaban Arlı, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, Ülkü Ocağı yöneticileri ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Ünlü Sanatçılar Sahne Aldı

Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualarla başlayan programda açılış konuşmasını Ülkü Ocakları Derince İlçe Başkanı Burak Dolan yaptı. Dolan’ın günün anlam ve önemine binaen yaptığı konuşmanın ardından Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Gökhan Özkara da bir selamlama konuşması yaptı. Protokol konuşmalarının ardından düzenlenen mehteran gösterisi ve konserler ile Derince Kapalı Spor Salonu’nu dolduran binlerce kişi birlik ve beraberlik gecesinin coşkusunu yaşadı. Osman Öztunç, Ahmet Şafak ve Aşık Sefai’nin sahne aldığı konserde ünlü sanatçılar seslendirdiği vatan şarkılarıyla katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817