Derince’de Şampiyon Belli Oldu

16 Takım Mücadele Etti

Derince Müftülüğü’nün ilçe genelinde açtığı yaz Kur’an Kurslarında eğitim gören öğrenciler, dönem sonunda düzenlenen futbol turnuvasında boy gösterdi. Derince Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü’nün öncülüğünde gerçekleşen turnuvaya ilçede eğitim verilen 16 kurs merkezi katıldı. Eleme usulü ile yaklaşık iki hafta boyunca devam eden turnuvanın final müsabakası Yenikent Mahallesi'ndeki Derince Belediyesi Halı Saha Tesisleri’nde oynandı. Gaziosmanpaşa Camii ile Muratevler Camii takımlarını karşı karşıya getiren final karşılaşmasını Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İlçe Müftü Vekili Ergün Yılman, Murakıp Harun Ergül, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Yüksel ile din görevlileri, öğrenciler ve aileleri takip etti.

Başkan Bulut’tan Önemli Mesajlar

Kıyasıya mücadeleye sahne olan final karşılaşmasını 4-1’lik skorla kazanan Gaziosmanpaşa Camii, şampiyonluğa ulaşırken programın sonunda dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları takdim edildi.  Müsabaka sonrası kupa töreninde bir konuşma yapan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Yaz dönemi boyunca Kur’an Kursları’nda eğitim alan çocuklarımız bu kez futbol turnuvası ile kaynaşma imkanı buldu. Ben bu turnuvada mücadele eden tüm öğrencilerimizi kutluyor, kendilerine eğitim ve spor hayatlarında başarılar diliyorum. Biz gençlerimiz için ilçemizde birçok tesisi hizmete kazandırdık. Yüzme havuzlarımız, spor salonlarımız ve altyapı tesislerimiz ile gençliğimizin yanındayız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817