DERİNCE'MİZİ DAHA DA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ

 

Gülseven ve yönetiminden ziyaret

Sürekli halkla iç içe olan ve sivil toplum kuruluşlarının önerilerine büyük önem veren Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, bu kez makamında Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Derince Şubesi Çınarlı Cemevi Başkanı Hüseyin Gülseven ve yönetim kurulu üyelerini konuk etti. Başkan Bulut’a ilçeye kazandırdığı projeler için teşekkür eden Çınarlı Cemevi Başkanı Hüseyin Gülseven, “Bizler yönetim kurulu olarak ilçemize yapacağınız faydalı hizmetlerin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

“Önemli çalışmalara imza attık”

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Derince Şubesi Çınarlı Cemevi Başkanı Hüseyin Gülseven ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Bulut “Derince’mizin güzelleşmesi için çalışmalarımızı el birliğiyle devam ettiriyoruz. Geride kalan 2,5 yıllık dönemde önemli projelere imza attık. Bundan sonraki süreçte çalışmalarımız ivme kazanarak devam edecek. Sizlerin sunacağı katkılarla Derince’mizi daha da ileriye taşıyacağız” diyerek bir kez daha istişarenin önemine vurgu yaptı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817