DERMEK KURSİYERLERİNDEN FOTOĞRAF SERGİSİ
 Eğitimler devam ediyor

Derince Belediyesi’nin İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü ile eğitime yönelik projeler çerçevesinde hizmete sunduğu Derince Belediyesi Mesleki Eğitim Kursları’nda (DERMEK) 42 ayrı branşta eğitimler devam ediyor. Gerçekleşen kurslar kapsamında kursiyerler çeşitli alanlarda usta eğiticiler eşliğinde yeteneklerini sergiliyor. Eğitimler sonucunda bir yandan el emeği, göz nuru ürünlere imza atan kursiyerler, bir yandan da yaptıkları çalışmaları ilçe halkının beğenisine sunuyor.

 

23 fotoğraf sergilendi

Düzenlenen eğitimler çerçevesinde usta eğitici Zeynep Yıldırım eşliğinde fotoğraf sanatının inceliklerini öğrenen fotoğrafçılık kursiyerleri, Kipa’da düzenlenen sergide çalışmalarını ilçe halkının beğenisine sundu. 23 fotoğrafın sergilendiği organizasyonda sergiyi gezen vatandaşlar kursiyerlerin çalışmalarını büyük bir hayranlıkla inceledi. Programda hazır bulunan kursiyerler ise sergiyi gezenlere fotoğraflar hakkında bilgiler verdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817