Dev borular müdürecekti!
Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü’ne iş yaptığı öne sürülen bir müteahhit firmaya ait kamyon, kasasına aşırı ve düzensiz biçimde dev borular yüklemiş halde Bağlar Yolu mevkiinden aşağıya iniyordu. Kamyonun dengesi bozulunca, kasasında gerekli önlemler almadan taşınan dev borular yola dökülmeye başladı. Olay sırasında boruların düştüğü bölgede insan bulunmaması büyük şanstı.


Dev borular korkunç bir gürültü ile mahalle arasına dökülürken, çevrede yaşayan insanlar büyük korku yaşadılar. Bağlar Yolu mevkiinde sokakta park halinde bulunan bir otomobil de boruların çarpması sonucu hasar gördü.  Otomobilin sahibi Nuri Sert, “ 8.5 aylık hamile eşimle birlikte Alikahya Kadın Hastanesi’ne gidecektik. İki dakika içinde eşim evden çıkacak, arabaya binecektik. Biz arabadayken bu borular düşse,  halimizi siz düşünün” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817