DOĞAN, MAHALLE ZİYARETLERİNDEN KEYİF ALIYOR

Başkan Yardımcıları ve daire müdürleri eşliğinde gerçekleştirilen mahalle inceleme gezilerinin son adresi Fatih Mahallesi oldu. Mahalleleri sokak sokak gezerek sorunları yerinde tespit eden Doğan, Fatih Mahallesinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Doğan'a Fatih Mahallesi inceleme gezisinde Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Öztürk, Fatih Mahalle Muhtarı Metin Kılıç ve daire müdürleri eşlik etti.

FATİH MAHALLESİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

İzmit Belediyesi olarak Fatih Mahallesi'nde belirlenen noktalarda 11 adet merdiven, parke yol,perde duvar ve asfalt, yapıldığını söyleyen Başkan Doğan Ali Sezer Parkı’nda oyun grupları ve oturma alanları yapıldığı, Salim Çolak Parkı’nın da revizyon çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

MAHALLELİ MEMNUN

 

Mahalle Muhtarı Metin Kılıç, belediye hizmetlerinden memnun olduklarını belirterek, "Belediye Başkanımız her türlü sorunumuzla yakından ilgileniyor. İlettiğimiz her sorun giderildi. Son yıllarda en çok hizmet alan mahallerinden biriyiz. Başkanımız Doğan'a mahallemize gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederiz" dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817