Ellibeş vatandaşlara destek olacağız
 Değirmendere’de Cumhuriyet Mahallesi Deniz Yıldızı Evleri’nde yer alan evlerin üzerine istinat duvarı çökmüş site sakinleri büyük korku yaşamıştı. Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş dün sabah olay yerine giderek site sakinleri ile bir araya geldi. Başkan Ellibeş site sakinlerinin mağduriyetinin giderilmesi için vatandaşlara destek olacaklarını belirtti. Başkan Ellibeş’in incelemelerinde Genel Koordinatör Nihat Abiş, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman kendisine eşlik etti.

 

Başkan Ellibeş’den inceleme

Cumhuriyet Mahallesi Deniz Yıldızı sitesinde yer alan evlerin üzerine istinat duvarı çökmüş site sakinleri büyük bir korku yaşamıştı. Olayın yaşanmasının ardından Gölcük Kaymakamlığı evlere tahliye kararı alarak evleri boşaltmıştı. Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş dün sabah istinat duvarı çöken evlerin olduğu yere giderek incelemelerde bulundu.

 

Vatandaşlarımıza bir şey olmaması sevindirici

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediyesi olarak vatandaşların mağdur olmasına izin veremezdik. Bizler belediye olarak vatandaşlara aracı olarak evlerinin onarılmasına ve burada yer alan istinat duvarının doğru bir şekilde yeniden inşa edilmesine destek olacağız.  Burada yaşanan olay hepimizi üzmüştür. Fakat bu olayda vatandaşlarımıza bir şey olmaması bizleri mutlu etmiştir.

 

Bizim için insan sağlığı her şeyden önemlidir

Siteyi yapan müteahhit firma sahipleri hala kayıp. Bu insanlar burada oturan vatandaşları mağdur etmiştir. Bizler vatandaşların mağduriyetlerini gidereceğiz. Burada insanlar evlerinin zarar gören bölümlerini yaptırdıktan sonra ve istinat duvarını yeniden doğru bir şekilde yaptırdıktan sonra zemin ve bina kontrolleri yapıldıktan sonra buranın iskanı Gölcük Belediyesi tarafından verilecektir. Bizim için insan sağlığı her şeyden önemlidir dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817