Engelli Vatandaşa Akülü Araba
 Başkan Pehlivan’dan Engelli Vatandaşa Akülü Araba

Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, engelli vatandaşa akülü araba hediye etti.

 

Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Fatih mahallesinde yaşayan, 65 yaşındaki Süleyman Uçar’ın evine konuk oldu. Yıllar önce geçirdiği bir kaza sonucu iki ayağını kaybeden Süleyman Uçar’a Akülü Engelli Arabası armağan eden Başkan Pehlivan yerel yöneticiler olarak görevlerinin “engelleri kaldırmak” olduğunu söyledi. Ziyarette Başkan Pehlivan’ a, başkan yardımcısı İsa Taş, Sosyal ve Kültür İşler Müdürü Mustafa Kurtbecer ve yaşlıları belli periyotlarla ziyaret eden belediye personeli hemşireler de eşlik etti. Körfez Belediyesi olarak yaşlıları, engellileri sürekli ve düzenli olarak  ziyaret ettiklerini, onların sıkıntılarına ortak olmaya çalıştıklarını belirten Başkan Pehlivan, tüm insanların birer engelli adayı olduğunu hatırlatarak “Engellilerin de tüm insanlar gibi yaşamda eşit hakları vardır. Bu amaçla engelli olmaktan kaynaklanan zorlukları ve sıkıntıları anlamamız ve bunları kolaylaştırmamız gerekir” dedi.

 

Neşe dolu tavırlarıyla dikkat çeken Süleyman Uçar, kendisini ziyarete gelen Başkan Pehlivan ile uzun süre sohbet etti. Başkan Pehlivan’a teşekkür eden Süleyman Uçar “Başkanımızın ziyaretinden çok mutlu oldum. Akülü arabayla artık dışarılarda rahatlıkla dolaşabileceğim, bu hediye bana güç verdi” dedi.

 

Hacı Uğurlama Ziyareti

 

Başkan Pehlivan ve beraberindekiler daha sonra Fatih mahallesinde bulunan Körfez Gümüşhane Kovlular Derneğine geçti. Dernek Başkanı Ömer Çimen tarafından karşılanan Başkan Pehlivan dernek üyesi Yahya Bal için düzenlenen Hacı uğurlama yemeğine katıldı. Başkan Pehlivan, Hac Farizasını yerine getirmek için kutsal topraklara gidecek olan Yahya Bal’dan dua etmesini istedi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817