Engin Koyun’dan Bir Günde 4 Dernek Ziyareti

 Aday Adaylığına karar verdikten sonra ilçedeki protokol ve bürokratları ziyaret eden Engin Koyun, saha çalışmalarına STK, esnaf ve iş adamları ziyareti ile devam etti.

Engin Koyun, daha önce uzun süre siyaset yaptığı ve 3 dönem ilçe başkanı olduğu Körfez’de, yakın ve samimi ilişkileri nedeniyle geniş bir kesim tarafından tanınıyor ve seviliyor.

Bu özelliği nedeniyle de seri ziyaretler gerçekleştiren Engin Koyun,  Kocaeli Gümüşhane Yagmurdereliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği , Gümüşhane Tekkeliler Derneği, Gümüşhane Harmancık Köyü Yardımlaşma Derneği,  ve Esentepe Mahallesindeki esnaflarla  sohbet ederek sıkıntılarını dinledi. 

Daha sonra kısa bir süre önce Kars Ardahan Igdır Vakıf Başkanlığına seçilen Taner Sarıçayır ve Başkan Yardımcısı Mesut Şimşek’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ileten Engin Koyun mahallede  bulunan esnafların sorunları dinlemeye devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817