Erdal Oruç Kapı Kapı Destek İstiyor

AK Parti’nin en yüksek oy oranına ulaşma gayretinde olan Körfez İlçe Teşkilatında sadece partinin ve Cumhur İttifakı’nın Körfez Belediye Başkan adayı olan Şener Söğüt değil, aynı zamanda teşkilatın tüm unsurları da bağımsız şekilde saha programlarını sürdürüyor. Meclis üyesi adayları arasında en yoğun ve aktif olarak sahada çalışan isimlerden biri de AK Parti’nin ilçedeki meclis üyesi adaylarından Erdal Oruç oldu.

BÜYÜK İLGİ GÖSTERİLDİ

Beraberindeki dostları ve partililerle birlikte ilçeye bağlı Yavuz Sultan Mahallesi ve Çamlıtepe Mahallesi’nde tüm sokak ve caddeleri arşınlayan, kapı kapı gezerek kendisine ve belediye başkan adayı olarak gösterilen Şener Söğüt’e destek isteyen meclis üyesi adayı iş insanı Erdal Oruç, gittiği her yerde vatandaşların yakın ilgisi ile karşılaşıyor.

“ZAFER BİZİM OLACAK”

Çalışmaları ile ilgili bilgiler veren AK Parti Körfez Belediyesi Meclis Üyesi adayı Erdal Oruç, “Milletimizin genel olarak desteğini görmek hepimizi mutlu ediyor. İnşallah 31 Mart Pazar günü de bu sevgi ve teveccühün karşılığını alacağız. Büyük bir zaferle bu seçimleri tamamlayacağız. Bizler inandık, milletimiz de bu inanca ortak oldu” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817