GEDOSK, Kartepe Zirvesinde.
 Geleneksel hale gelen ve yeni yılın ilk pazarı yapılan Kartepe zirve yürüyüşüne katılan dağcılık kulübü üyeleri, gün boyunca Kartepe’de yürüdüler. Kartepe zirve yürüyüşüne katılanlara kulüp başkanı Hasan Boyacı, uyulması gerekeken kurallar hakkında açıklama yaptı.Kartepe yamaçlarında başlayan zirve yürüyüşünde dik bir rotadan zirveye ulaşan dağcılık kulübü üyeleri, zirvede sonrası; karla kaplı patikalardan Hacı yakup çayırına indiler.

 Kış macerasının bir parçası oldular.

Dağda ve doğada disiplini elde bırakmayan kulüp olarak bilinen Gedosk, yeni yılın ilk yürüyüşünde 25 kişilik bir ekiple etkinliği gerçekleştirdi. 18 yıldır dağlarda ve doğada olan kulübün üyeleri, Kartepede unutlmaz bir kış günü yaşadılar. Yürüyüşün ekip liderliğini Cemal Üsütün yaparken GEDOSK başkanı Hasan Boyacı, artçı olarak görev yaptı. Renkli Kartepe yürüyüşüne yönetim kurulu üyesi Fatma Terzioğlu, Rıdvan Şükür’de katıldılar.  

Gedosk üyeleri katıldıkları doğa yürüyüşü ile yaşanan kış macerasının bir parçası oldular. Kartepe patikalarının keyfini çıkardılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817