GENÇ FIRINCI FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ
 Körfez Yukarı Hereke Cumhuriyet Mahallesi Ergenekon Sokak adresinde ikamet eden Alican ile Gözel Bilmez çiftinin 8 çocuğundan biri olan Serhat Bilmez (15) bir süredir Aşağı Hereke Agah Ateş Mahallesi Cumhuriyet Caddesinde bulunan A.K.Y.’ye ait Merkez Ekmek fırınında ara ara işçi olarak çalışıyordu. Serhat Bilmez, sabah saatlerinde yine fırında çalıştığı esnada bir anlık dikkatsizlik sonucu ekmeklerin taşındığı robota kolunu kaptırdı. Kolunu paletten bir türlü kurtaramayan genç fırıncıyı fark eden iş arkadaşları durumu hemen sağlık ekiplerine haber verdi.

 

TOPRAĞA VERİLECEK

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde kolu kopan genç fırıncının kan kaybı nedeniyle yaşamını yitirdiği tespit edildi. Olay yerinde polis ekipleri tarafından yapılan inceleme işlemlerinin ardından Bilmez’in cenazesi otopsi yapılmak üzere İzmit Asri Mezarlık Morgu’na kaldırıldı. İş yerinde çalışanlar ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Yapılan otopsi işlemlerinin ardından Serhat Bilmez’in cenazesi Yukarı Hereke Ulu Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Yukarı Hereke Mezarlığı’nda toprağa verilecek. Nuri AKÇAHARMAN

firtin.jpg

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817