Gümüşhane’nin Yöresel  Ürünleri Zigana’da Halka Sunuluyor

Körfez ilçenin tanınmış simalarından olan, siyaset dünyasının da yakından bildiği isimlerden Köksal Dolan isimli girişimcinin Körfez Esentepe Mahallesi’nde hizmete açtığı Zigana Yöresel Ürünler Pestil Köme adlı iş yerinin açılışı geçtiğimiz günlerde yapıldı. Dostlarının ve yakınlarının yalnız bırakmadığı Dolan’ın gerçekleştirdiği açılış merasimine kent genelinden çok sayıda isim katıldı.

BÜYÜK İLGİ GÖSTERİLDİ

Zigana Yöresel Ürünler Pestil Köme adlı iş yerinin açılış töreninde, Körfez Belediye Başkanımız Şener Söğüt, MHP İl Başkan Yardımcıları Abdurrahman Kaya ve Yağız Gönen Öztürk, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okudan, başkan yardımcılarından Erdal Durmuş, MHP Körfez İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu, Kocaeli Ülkü Ocakları İl Başkan Yardımcısı Burak Dolan ve Fatih Tanrıverdi, Körfez Ülkü Ocakları Başkanı Emre Karasu, Körfez Belediye Meclisi’nin MHP’li üyeleri Ahmet Erdemiş, Ali Kaşkaş ve Sezer Bekiroğlu, MHP ilçe yöneticileri, Kocaeli Milli Kuruluşlar Birliği Başkanı Yücel Alpay Demir, BEGİM Group Yönetim Kurulu Başkanı İdris Çimen, Avşarbeyli Köyü Derneği Başkanı Türkyılmaz Dal ve yönetimi, Esenyurt (Kov) Köy Derneği Başkanı Menderes Kaya ve yönetimi, Tekke Köyü yöneticileri Erkan Telli, Ulaşımpark Otobüs İşletme Şefi Murat Aktaş, Esentepe Mahallesi Muhtarı Muhlis Soydaş, sinema ve dizi oyuncusu Yücel Tok, bölge esnafı iye çok sayıda vatandaş katıldı.

SÖĞÜT EKİBİ KUTLADI

Düzenlenen açılış merasiminde konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “İlçemizde sürekli yeni işletmelerin açılıyor olmasını önemsiyoruz. Esnafımızı destekliyoruz ve desteklemeye devam edeceğiz” açıklamasında bulundu ve yeni iş yerinin sahiplerine bol kazanç temennisinde bulundu. İş yeri sahibi Köksal Dolan ise “açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan tüm protokol mensuplarına, dost ve yakınlarımıza ve Esentepe Mahallesi sakinlerine teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817