GÜRSU, BEKİROĞLU VE ŞİRİN İLE DE BULUŞTU
 MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, 1 Kasım Genel seçimlere çok hızlı çalışmalarla başladı. Önceki gün 3 eski ilçe başkanını davet edip, desteklerini alan Gürsu, bu kez de yine eski İlçe Başkanı ve İl Yöneticisi olan Doğan Bekiroğlu ve yerel seçimlerde Belediye Başkan adayı olan Salih Şirin ile buluştu.

Tütünçiftlik sahilde bir araya gelen Gürsu, Bekiroğlu ve Şirin, birliktelik mesajı vererek çalışmalarda ortak hareket edeceklerini söylediler. Önemli buluşma sonrasında açıklama yapan Doğan Bekiroğlu, seçimde ilçe teşkilatı ile birlikte hareket edeceklerini söyleyerek, ‘’MHP üzerine oynanan oyunlar nedeniyle, her partiliye olduğu gibi bizlere de büyük sorumluluk düşüyor. Bu sorumluluğun gereği olarak ilçe başkanımızla istişareler yaptık. İlçe Başkanımız tarafından bize bir takım görevler tebliğ edildi ve bizlerde her daim teşkilatın yanında olacağımızı ve verilen görevleri yapacağımızı ilettik. Bizim düsturumuz, seçim zamanlarında esas olan şahıslar değil, MHP’nin başarısıdır’’ dedi.

Salih Şirin’de, asıl önemli olanın bu günlerde birlik ve beraberlik içinde olarak, partinin başarısı için çalışmak olduğunu ifade ederek, ‘’Teşkilat tarafından verilen görevleri sonuna kadar yapacağız. Hemen hızlı bir çalışma proğramı ile köylerde seçim çalışmalarına başlayacağız’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817