GÜRSU'DAN KOALİSYON İÇİN SERT SÖZLER
 Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, seçim çalışmaları ve politikalarının Genel Merkez tarafından belirtilen konularda ve kapsamda, İl Başkanının da belirlediği ölçülerde yapıldığını hatırlatarak, ‘’MHP’de teşkilat terbiyesi ve adabı hakimdir. Genel Merkezin belirlediği görüş ve çalışma konuları dışına çıkılmaz. Ben ve diğer ilçe başkanlarımızda AKP ile koalisyon olayına sıcak bakmayız ve bu konuyu düşünmeyiz. Çeşitli şekilde suçlanan iktidar partisi ile koalisyonu asla gündemimize getiremeyiz’’ dedi.

Gürsu, MHP’nin hedefinin koalisyon ortağı olmak değil, tek başına iktidar olarak ülkenin kötü gidişine dur demek olduğunu da sözlerine ekledi. Gürsu, bu konu hakkında da paylaşım sitesinde Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin açıklamalarını paylaşarak, aynı düşünce içinde olduklarını söyledi.

Gürsu, paylaşım sitesinde de şu cümlelere yer verdi, ‘’ DEĞERLİ ÜLKÜDAŞLARIM YILLARDIR BİNDİR ÇİLELERLE VERDİĞİMİZ BU KUTLU MÜCADELEDE HEPİNİZE BAŞARILAR DİLİYORUM.HAZİRAN SEÇİMLERİ KOCAELİ' MİZ VE TÜRKİYE'MİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİDİR.MHP BU SEÇİMLERDE ŞARTLAR NE OLURSA OLSUN TEK BAŞINA İKTİDARI HEDEFLEMEKTEDİR. TEK BAŞINA İKTİDAR GEVEZELİKLE DEĞİL TEK YÜREK TEK BİLEK VE ÇALIŞMAKLA OLUR. BURADAN HERKESİN TEŞKİLATLARINA İNANMASINI DİLİYORUM. İNANMAYANLAR DA HADLERİNİ BİLSİNLER, ÇENELERİNİ TUTSUNLAR. BİZ ÜLKÜCÜLER HESABIMIZI TÜRK MİLLETİNE VE YANLZ CENAB-I ALLAH'A VERDİK.HEDEFİMİZ TEK BAŞINA İKTİDAR OLMAK HEDEFİMİZ TEK BAŞINA İKTİDAR OLMAK HEDEFİMİZ TEK BAŞINA İKTİDAR OLMAK’’.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817