İsmail Baran Helallik İstedi

KATILIM YOĞUNDU 

Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve ilçe yöneticilerş ev sahipliğinde düzenşenen aday tanıtım toplantısına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Kocaeli Milletvekilleri Emine Zeybek, İlyas Şeker, Cemil Yaman, Mehmet Akif Yılmaz ve Radiye Sezer Katırcıoğlu, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, AK Parti İl eski Başkanları Mahmut Civelek ve Şemsettin Ceyhan, Körfez Belediyesi eski Başkanı Yunus Pehlivan ile yüzlerce teşkilat mensubu katıldı.

GÖREVLER GELİP GEÇİCİ

Toplantıda konuşan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Allah hepinizden razı olsun. Bugün burasa bu teşkilatı böylesine gördüğüm için mutluyum. Biz hep Allah’ın rızasını ve halkın rızasını kazanmak için çalıştık. Hamdolsun ki görevimizi alnımızın akıyla devrediyoruz. Bu makamlar gelip geçici. Biz elimizden geleni yaptık. Hakkınızı helal edin. Biz partimiz ve halkımız için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817