Karaosmanoğlu; “Gölcük’te Yüzde 45 Oy bizi hedefimize ulaştırır”
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı’nın konuğu oldu. Başkan Karaosmanoğlu güne, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve AK Parti İlçe Başkanı Sedat Yücel’in, eski Belediye Başkanları ve Meclis üyeleri onuruna Aşiyan Tesisleri’nde ortaklaşa düzenlediği kahvaltıya katılarak başladı. Kahvaltıda Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, eski dostları ile bir araya geldi. Kahvaltı programına, Gölcük Belediyesi eski Başkanlarından Şaban Aktürkoğlu ve İsmail Barış, İhsaniye eski Belediye Başkanı Necati Zorlu ile eski belde başkanları, AK Parti İlçe Yönetimi, AK Parti İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, Gölcükspor Başkanı İsmail Gençdemir, AK Parti Eski İlçe Başkanı Mevlüt Demir ve çok sayıda partili katıldı.

 

“BİZLER DAHA DA GÜÇLÜ OACAĞIZ”

Programda konuşma yapan Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Ak Parti İlçe Başkanı Sedat Yücel, ilçemize gelen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür etti. Programda söz alan Başkan Karaosmanoğlu, “Allah akıbetimizi hayretsin. Bir insan ömründe güzel işler, hizmetler yapabildiyse yaradan bunları asla es geçmez. Biz inandığımız değerler doğrultusunda adımlar atıyoruz. Gençleri temiz yetiştirmek, üretebilmeyi tescil etmek çok önemli bir görevdir. Hayatımızın büyük bir bölümünü hayırlı işler yaparak geçirmeliyiz. Kur’an kursları, dersler, kulüpler, yurtlar vb. kurumlar çok önemlidir. Bizler daha güçlü olacağız, daha çok dua edeceğiz. Birliğimizi bozacak davranışlardan kaçınacağız” dedi.

 

“YÜZDE 45 OY BİZİ HEDEFE ULAŞTIRIR”

Yerel seçimlerde mutlak başarı parolasıyla yola çıktıklarını dile getiren Başkan Karaosmanoğlu şunları söyledi: “30 Mart yerel seçimlerinde başarılı olacağız. Bu seçim cumhurbaşkanı seçimi konusu öncesinde bizlere önemli mesajlar verecek. Bizler Allah’ın izniyle seçimlerden yüzde 45 oy alırsak görevimize aynı parolayla devam edeceğiz. Halkımız son dalgalanmalara itibar göstermedi. Bugün elde ettiğimiz hakları 20 yıl önce hayal bile edemiyorduk.  Bu haklara sahip çıkmak zorundayız. Eğer tembel tembel yatıp çalışmazsak büyük mücadelelerle elde ettiğimiz haklarımızı Allah korusun geri emaneti geri alabilirler.”

 

“KARARLI ADIMLARIMIZ

BİZİ GÜÇLÜ KILIYOR”

Başkan Karaosmanoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: “Eskiden başörtülü bir bayan meclise girdiği için, göstermedikleri tepki kalmamıştı. Günümüzde başı kapalı olan kardeşlerimiz, meclise girdi ve buna Cumhuriyet Halk Partisi tepki gösteremedi. Bunu çok güzel bir davranış olarak düşünüyorum. Bizler seçimlerde başarılı olacağız. Her sandıkta hedefler koyacağız. Bu seçim dönemi partimizin gücünün daha da arttığı bir seçim olacak.” dedi.

Başkan Karaosmanoğlu ve beraberindekiler daha sonra, hayatını Kaybeden ilçe sakinlerinden Mustafa Uzuner’in Tevfik Hoca Camii’nde kılınan cenazesine katılarak, Uzuner ailesine taziyelerini sundular. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817