KARS-ARDAHAN-IĞDIR VAKFI'NDAN BİR BÜYÜK PROJE DAHA

Başkan Irak, “Ülkemizde ve Anadoluda unutulmaya yüz tutmuş, Aşıklık Kültürü olan, Aşıklarımızın ve Halk Ozanlarımızın sunduğu, Atışma, Taşlama ve Lebdeğmez ( dudak değmez ) b-f-m-p-v harflerinin kullanılmadığı ayak verme ( türküye bir söz başlığı) kültürünü yaşamak ve yaşatmak adına orta, lise ve üniversite öğrencilerine canlı performans ile türkülerinde hikayelerinin anlatıldığı Aşıklık Kültürünü anlatmak ve tanıtmak gayemizdir” dedi.

Büyük bir şölene hazır olun

Irak, “Bu oluşumda bizlere her zaman destek olan, Körfez Kaymakamımız Sayın Dr.Hasan Hüseyin Can Beyefendiye, Körfez Belediye Başkanımız Sayın İsmail Baran Beyefendiye, Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın İbrahim Okutan Beyefendiye,  Aşık Sayın Ercan Şimşekoğlu Beyefendiye ve Aşık Sayın Gökmen Dursunoğlu Beyefendiye yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817