Katırcıoğlu “Gölcük’ün kızıyım”
  

AK Parti Milletvekili Adayı R. Sezer Katırcıoğlu ilçe ilçe, mahalle mahalle seçim çalışmalarına devam ediyor. Programlarına yoğun olarak esnaf ve ev ziyareti olarak devam eden Katırcıoğlu her fırsatta AK Parti icraatlarını anlatıyor. Gölcük’te yaptığı tekstil fabrikası ziyaretinde fabrikada çalışan bayanlarla bir araya gelen Katırcıoğlu kendini tanıtarak Gölcük’ün kızı olduğunu ifade etti.

 

SOSYAL YARDIMLAŞMA ÇALIŞMALARINI ANLATTI

Katırcıoğlu yapılan AK Parti icraatlarını bayanlara anlatarak “Vatandaşlarımızın daha kaliteli bir hayat sürdürebilmesi için yeni ve kapsayıcı sosyal yardım ve sosyal destek programlarını hayata geçirdik. Engelli ve yaşlılara, eşi vefat etmiş kadınlara, muhtaç asker ailelerine yönelik düzenli sosyal yardım programlarını uygulamaya koyduk” dedi

 

SİGORTALI SAYISI HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

Konuşmasında ekonomik büyümeye değinen Katırcıoğlu “Sosyal güvenlik kapsamında büyük önemTaşıyan aktifsigortalı kişi sayısınıartırdık. Böylece hem istihdam oranları yükseldi hem deekonomi canlandı. Sosyal güvenlik alanındaki çalışmalar sonucu pasif sigortalı kişi sayılarında da artış gözlendi.Kocaeli’de Aktif sigortalı kişi sayılarıson 13 yılda %100 seviyesinde arttı” diyerek sigortalı sayısının her geçen gün arttığını dile getirdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817