Keleş ve Duman Aileleri Dünür Oldu

Körfez ilçenin tanınmış iki ailesi dünür oldu. Suzan-Latif Keleş çiftinin güzel kızları Melike ile Nezaket-Süleyman Duman çiftinin yakışıklı oğulları Abdussamed, dün düzenlenen görkemli bir nikah merasimi ile evliler kervanına katıldı.

Çiftin nikahı kentimizin en nezih mekanlarından biri haline gelen, Tütünçiftlik sahilinde bulunan 1453 kır düğün salonunda yapıldı.

BÜYÜK İLGİ GÖSTERİLDİ

Çifti bu mutlu günlerinde kalabalık bir davetli topluluğu yalnız bırakmadı. Nikaha katılanlar arasında; Saadet Partisi İl Başkanı Av. Zafer Mutlu, SP Genel Merkez yöneticilerinden Sinan Ejderoğlu, SP GİK Üyesi Recep Sarıdoğan, SP Körfez İlçe Başkanı Mehmet Ali Tahtalı, SP İl yöneticilerinden Faruk Coşkun ve Süleyman Sever, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Serdal Pamuk, Nigar Sönmez, Ali Gelturan ve Fatih Sarıdoğan yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817