Kiraz’da Çeyrek Final İlk Maçları Oynandı

Metin Özkan’ın düzenlediği kiraz futbol turnuvasında çeyrek final maçları başladı. İlk iki maçın oynandığı turnuvanın sonunda yenilerek elenmesine rağmen Bekiroğlu Mimarlık takımının sorumlusu, her iki takımada baklava ikram ederek büyük bir centilmenlik gösterdi.

 

Spor Adamı Metin Özkan’ın düzenlediği Kiraz turnuvasında sona geliniyor. 16 Haziran’da muhteşem bir program ile finali yapılacak olan turnuvanın çeyrek final ilk maçları oynandı. Nefes kesen mücadelelere sahne olan maçlar dostluk içerisinde geçti. Körfez Bölge Trafik Merkezi Arkasında ki Tekgül çim Halı Sahasında oynan maçları Birtan Yavuz yönetti. Çeyrek final maçlarının sonuçları;

 

Hakem : Birtan Yavuz

 

BELEDİYE İŞ SENDİKASI:4 -  KOCAELİ TAŞKÖPRÜLÜLER DERNEĞİ:8

BEKİROĞLU MİMARLIK:2 - PETNAK LOJİSTİK:3

BELEDİYE İŞ SENDİKASI: YAHYA(**) ÖNDER(**) SİNAN(***)BÜLENT(**) KURBAN(****)SERHAT(**) SEDAT(**)AYHAN(**) BAYRAM(**)SALİM(**) ADEM(**)

KOCAELİ TAŞKÖPRÜLÜLER DERNEĞİ: SERTAN(***) ENGİN(****) FATİH(***) İSA(***) OĞUZHAN(****) GÖKMEN(***) MUHARREM(***) ÖNER(***) SERDAR(***)

GOLLER: SİNAN 1, KURBAN 3

ENGİN 4, İSA 1, OĞUZHAN 2, SERDAR 1

________________________________________________________________________

BEKİROĞLU MİMARLIK: SADIK(**) ADEM(***) MUSTAFA(***) HASAN(**) DURSUN(**) MUHAMMET(**) AHMET(**) ABDULLAH(**)RIFAT(**)ERDİNÇ(**)

PETNAK LOJİSTİK: CÜNEYT(***) OLGAY(***) ALİ(***) İSMAİL(***) ŞÜKRÜ(***) FATİH(***) ŞERAFETTİN(***) YUSUF(***)

GOLLER: ADEM 1, MUSTAFA 1

OLGAY 1, ŞÜKRÜ 1, YUSUF 1







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817