KIRKPINAR’A KÖRFEZ DAMGA VURDU!
 Yağlı Güreşlerde Unutulmaz Anlar Yaşandı

Edirne Belediye Başkanlığı'nca düzenlenen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin 654'üncüsü geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Yağlı güreşleri gelecek nesillere aktarmak amacıyla düzenlenen organizasyonda, Antrenör Veysel Şirin ile birlikte katılan İsmail Çırak yağlı güreşlere damga vurdu.

Ülkemizin ve dünyanın en büyük güreş organizasyonu olan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri birbirinden farklı etkinliklerle katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı. Edirne Belediyesi önünde toplanan kalabalık kortej yürüyüşü ile Atatürk Anıtı'na hareket etti.

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri, Bengü, Coşkun Sabah, Suavi, Gökhan Tepe, Şevval Sam ve Yeni Türkü grubunun konserleriyle ve çeşitli etkinliklerle devam etti.

Körfez’in Gururu

Güreş müsabakaları, 24 Temmuz Cuma günü yapılan minik boyda güreşen pehlivanların mücadelesiyle başladı. Katıldığı turnuvalara her defasında damga vuran ve derece alarak ayrılan İsmail Çırak’ın bu başarısı Körfez halkını gururlandırdı. İsmail Çırak,aldığı 3. Derecesinin ardından kategori atlayarak bundan sonraki müsabakalarını büyük ortada yapacak. Körfez’in gururu ve onuru olan İsmail Çırak’ı telefonla arayarak ilk tebrik eden Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran oldu. Belediye Başkanı İsmail Baran, “Körfezimizin gururu olan İsmail kardeşimizi ve Antrenör Veysel Şirin'i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Sporun ve sporcunun her zaman arkasındayız. Geçmişimize sahip çıkıyor, ata sporumuz olan yağlı güreşlerimizi ilçemizde de yaşatıyoruz. Geçtiğimiz aylarda düzenlediğimiz yağlı güreşlerimizi tüm Türkiye duydu. Ben tekrar sporcumuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.




 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817