Kocaeli Adliyesi savaş alanına döndü

 Kocaeli 2.Ağır Ceza Mahkemesinde uyuşturucu ticareti yapmak suçlamasıyla görülen davanın duruşmasına tutuklu sanık Ali Çerke ile yakınları katıldı. Ali Çerke’nin halasının oğlu Bahadır Palabıyık duruşmada kuzeninin aleyhine ifade verdi ve “Evet, satıyordu. Ben malı ondan almıştım” dedi. İfadelerin alınmasından sonra Ali Çerke’nin tutukluluk halinin devamına karar verildi ve duruşma 7 Nisan 2015 tarihine ertelendi. 

 

ÇIKIŞTA BİRBİRİNE GİRDİLER

 Duruşmada tutuklu sanık aleyhinde ifade veren Bahadır Palabıyık ve yakınları ile tutuklu sanık Ali Çerke ve yakınları birbirine girdi. Polisin müdahale ettiği kavgada adliye binasının girip kapısının camları kırıldı. Polis, camları kıranları gözaltına aldı ve haklarında kamu malına zarar verme suçlamasıyla işlem yapıldı. 

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817