KOCAELİ ÜLKÜ OCAKLARI’NDA DEVİR TESLİM HEYECANI
 Genel Başkanımız Olcay KILAVUZ Bey, bizzat katıldıkları törende katılımcılara hitaben gerçekleştirdikleri konuşmada;

"Ülkü Ocakları'na bize emanet edilen makamlar gelip geçicidir. Hatta bu yalan dünya dahi geçicidir.

Gecesini gündüzüne katarak hizmet eden bu uğurda ailesinden, işinden, özelinden fedakârlıklar yapan İbrahim ÖZCAN Bey sadece görev sürecinde değil, hem bu yalan dünyada hem de ahirette dahi kardeşimizdir.

Biz onun hem dört yılı aşkın çalışmalarına razıyız. İnşallah ahirette de şahidi olacağız. Dileriz ki Cenab-ı Hakk'ta kendisinden razı olur.

Görevi devralan Melikşah TAŞKIN Bey'de hali hazırda Kocaeli Ülkü Ocakları Başkan Yardımcılığı görevini sürdürmekte idi. Dileriz ki oda bundan sonra canla başla hizmet etmeye devam edecektir." sözlerine yer verdi.

Görevini devreden ÖZCAN da; "Dört yıllık şeref dolu bir görevi layığı ile devretmenin gururunu yaşıyorum. Bu süreçte yapamadıklarımızın ve yaptıklarımızın hesabını camiamıza vermeye her zaman hazır olacağız. Bu güne kadar yapılanlar teşkilatlarımızın eseridir, bütün eksik ve noksanlar ise şahsıma aittir.

Bir kadir gecesinde üstlendiğimiz sorumluluğu yine bir ramazan akşamında devrediyoruz. Bize bu süreçte yardımlarını esirgemeyen Başta Genel başkanımız olmak üzere, Genel Merkez, İl Başkanlığı, İlçe Ocak Başkanlıklarımızda görev almış, mensubumuz olmuş ülküdaşlarımızdan Allah razı olsun. Haklarınızı Helal Ediniz. Dostluğumuz bakidir inşallah, Allah'a emanet olunuz." dedi.



Görevi üstlenen Melikşah TAŞKIN ise; "Bize bu görevde güvenen Sayın Genel Başkanımıza teşekkür ediyorum. Şimdiden bayrağı daha öteye götüreceğimize söz veriyoruz. İnşallah o gün geldiğinde bizde böyle bir törenle bu kutlu sancağı bizden alacaklara teslim ederiz." sözleri ile duygularını ifade etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817