KÖKEN’DEN PERSONELİNE EĞİTİM DESTEĞİ
 Kandıra Belediyesi personeline , kurum kültürü konulu bilgilendirme programı düzenlendi. Kocaeli Bölge tiyatrosu sanat yönetmeni Burhan Akçil’,in verdiği eğitimde kurumların iş ve işlemleri ,ast üst ilişkileri, resmi kurumlarda uyulması gereken kurallar hakkında bilgilendirme yapıldı. Katılımın yoğun olduğu eğitimde personelde geliştirilecek bilgi, yetenekler ve davranışlar anlatıldı.

Başarının sırları, insan ilişkilerinin özellikleri, bireysel ve kurumsal başarı için davranış geliştirme yöntemleri, sorun çözme teknikleriyle personelin davranışlarının geliştirilmesine yönelik yapılan eğitimde iletişimin önemine de vurgu yapıldı.

“Belediye Personelinden Başkan Köken’e Teşekkür”

 Bire bir iletişimde güven duygusunun vatandaşa verilmesi gerekiyor diyen eğitmeni pür dikkat dinleyen Kandıra Belediyesi çalışanları hem bilgilendi hem de eğlendi. Başkan Köken’e teşekkürlerini sunan çalışanlar, verilen eğitim sayesinde kendimize yenilikler kattık ve bundan sonraki süreçte daha iyi bir hizmet sunmak için gayretle çalışacağız dedi.

“ Eğitim Yenilenmektir”

Personelimizin vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunmaları  için eğitimlerimiz  devam edecek diyen Başkan Köken, ilçemizin gelişmesi, sunulan hizmetlerin kalitesini arttırmak için çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Başarının sırrı kendi içimizde saklı diyen Köken, eğitimin yenilenmek olduğunu ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817