KÖKEN'İN HAFTA SONU MESAİSİ YOĞUN GEÇTİ
 Başkan Ünal Köken, hafta içi yoğun programlarıyla  mesaisini harcarken, hafta sonu düğün törenlerine katılarak zamanını halkla iç içe geçirmeye devam ediyor. Kandıra’nın daha iyi hizmet alabilmesi için gecenin ilerleyen saatlerine kadar mesaisini harcayan Başkan Köken, başarılı çalışmalara imza atma sırrını da azim ve kararlılık olarak gösterdi. Hemşehrilerimizin her daim  yanında olacağız sözüyle yola çıkan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, hafta içi ve hafta sonu yoğun iş temposuyla bu sözünü  yerine getiriyor. Bu hafta sonu 9 düğün törenine katılarak genç çiftlerin mutluluklarına ortak olan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, gençlerimizin en güzel günlerini paylaşmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.


Başkan Ünal Köken: “ Ömrüm Yettikçe Kandıra’lı Hemşehrilerimin Yanında Olacağım”

“Ben bu ilçenin  evladıyım. Sizin içinizden biriyim. Dün sizin aranızdaydım. Bugün de aranızdayım. Ömrüm yettikçe Kandıralı hemşehrilerimin yanında olmaya devam edeceğim edeceğim diyen Başkan Köken, gençlere evliliğin hayat boyu devam etmesi için bir de nasihatte bulundu. Saygının ve sevginin olduğu bir evliliğin  hayat boyu huzur ve bereket getirdiğini belirten Başkan’ı dikkatle dinleyen çiçeği burnunda genç çiftler, kendilerini yalnız bırakmayan Başkan Köken’e teşekkürlerini iletti.

Katıldığı tüm cemiyetlerde çiftlerin aileleri ve vatandaşlarla da bol bol sohbet eden Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kandıra’nın ilçeler arasında hak ettiği konumda yer alması için çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817