Körfez Ticaret Odası Katar’da

Görüşmeler Devam Ediyor

Yapı-inşaat sektörüne yönelik düzenlenen ve KörfezTO Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Moralı’nın öncülüğünde gerçekleşen iş gezisi programı Katar Türk İşadamları Derneği ile sektörel görüşmeler yapıldı. Hız kesmeden devam eden programda T.C. Başkanlığı Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği ile Katar'da ticaret yapmanın püf noktaları ve Türk firmaların katar tecrübeleri dönüşü seminerle ikili görüşmeler gerçekleştirildi.

İş Gezisi Programı

Katar’da gerçekleştirilen iş gezisi programının ikinci gününde T.C. Doha Ticaret Müşavirliği ziyareti ve Proje Katar Yapı Fuarı ziyareti yer alıyor. Sonraki gün ise Katar Ticaret Odası ziyareti, Tekfen Katar Şantiyesi ziyareti ve Doha Panoramik Şehir Turu gerçekleştirilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817