KÖRFEZ’DE FİDAN DİKİM ŞENLİĞİ
 Fidan’lar Toprakla Buluşturulacak

Körfez Belediyesi her yıl düzenlediği ağaçlandırma çalışmalarına bu yıl da hızlı bir şekilde devam ediyor. Toprağa cemrenin düşmesiyle birlikte bu yılki fidan dikim sezonu açarak binlerce fidanı toprakla buluşturan Körfez Belediyesi 2 Haziran 2016 perşembe günü saat 14.00’da Körfez İlimtepe Mahallesinde, afet kaçış yolu 1. km üzerinde 2000 adet 1 metre boyunda Toros Sediri toprakla buluşturulacak.

Mirasımızı Birlikte Oluşturalım

Körfez’i daha yaşanılabilir kent olma yolunda hızla yükselten Körfez Belediye Başkan’ı İsmail Baran, her projeye olduğu gibi sağlıklı yaşam için de gerçekleştirilecek projelere büyük önem gösteriyor."Herşey Bugünden Geleceğe Miras Kalacak" diyen Başkan Baran,  Körfez halkını, STK’ları, kamu kurum ve kuruluşlarını geleceğin paha biçilmeyecek mirasını oluşturmaya davet ediyor.

Doğaya Sahip Çıkan Belediye

Yaptığı çalışmalarla kentin yeşil dokusuna büyük katkı sağlayan Körfez Belediyesi, “Sağlıklı Yaşam İçin Sağlıklı Çevre“  sloganıyla Körfez Halkını doğayı koruma için bilinçlendirmeyi hedefliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817