KÖRFEZ’Lİ AK HANIMLARDAN ANNE ADAYLARINA ZİYARET
Ak Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Nesrin Duran ve yönetim kurulu üyeleri İlkgözağrım adını verdikler sosyal proje ile; İlk bebeğini dünyaya getirecek olan anne adaylarını ziyaret edip Ak Parti hükümetlerinin kadınlarımıza sağladığı sosyal ve yasal haklar ( süt izni, doğum izni, ücretsiz izin, sgk borçlanması) v.s gibi konularda bilgilendirmelerde, bulunup anne adaylarının heyecanlarına ortak oluyorlar.


Yaptıkları sosyal projeler ve çalışmalar ile adından sıkça söz ettiren kadın kolları başkanı Nesrin Duran; AK Parti Körfez ilçe kadın kolları başkanlığımız olarak çalışmalarımıza dur durak bilmeden devam ediyor. Körfez ilçemize yeni taşınan hanımlarımızı Hoş geldim komşum projemizle ziyaret ettikten sonra şimdi de ilk bebeklerini kucaklarına alacak anne adaylarımıza ilkgözağrım projemizle ziyaret ederek heyecanlarına ortak oluyoruz, şimdiden bebek bekleyen tüm ailelerimizi kutluyor, bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucaklarına almalarını diliyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817