KTO'dan Kırsal Kalkınma Ve Yatırımlarının Desteklenmesi Programı

GENİŞ BİR KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Körfez Ticaret Odası Cemalettin Fidancı meclis salonunda yapılan toplantıya İl Orman ve Tarım Müdürü Nuri Al Körfez İlçe Tarım Müdürü Semra Koşumcu Köy Muhtarları ve üreticilerin katıldığı toplantıda il müdürlüğü uzmanları tarafından kırsal kalkınma yatırımlarının desteklenmesi ile ilgili verilen teşvikler detaylı olarak anlatıldı.

ŞENOL ‘’VERİLEN TEŞVİKLERİ MEMNUNİYETLE TAKİP EDİYORUZ’’

Körfez Ticaret Odası başkan vekili Veysel Şenol açılış konuşmasında ‘’ Ülkemizin ve dünya pazarlarının ihtiyacı olan güvenilir gıda ve kaliteli tarım ürünlerine erişe bilirliği gerçekleştirmek, Tarımsal ve ekolojik kaynakların sürdürülebilir kullanımını sağlamak, Kırsal alanda yaşam standardını yükseltmek amacıyla ilgili bakanlıklar ve il müdürlüklerince teşvikler verilmekte ve bizlerde bu teşvikleri memnuniyetle takip etmeyiz. Körfez Ticaret Odası olarak ilgili üyelerimiz ve ilçemizdeki üreticilerimizin de bu teşviklerden faydalanmasını sağlamak amacıyla bu toplantıya ev sahipliği yapmaktan ayrıca memnuniyet duyduğumuzun bilinmesini isteriz bu kapsamda Orman ve Tarım İl Müdürlüğü’ne teşekkür ediyoruz’’ dedi.

TEŞVİKLER DETAYLI OLARAK ANLATILDI

Körfez Ticaret Odası meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda katılımcılara tarımsal üretime yönelik sabit yatırımlar, kırsal turizm yatırımları, çiftlik faaliyetlerinin geliştirilmesine yönelik altyapı sistemleri, el sanatları ve katma değerli ürünler, bilişim sistemleri ve eğitim yatırımları ile ilgili teşvikler detaylı olarak anlatılırken program soru cevap kısmının yapılması ile son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817