KTO’dan Deniz Ticaret Odası’na Transfer

Yaklaşık olarak 40 yıldır oda faaliyetlerinde görev yapan ve Kocaeli Ticaret Odası’ndan emekli olduktan sonra 1999 yılında Körfez Ticaret Odası’nda görev alan Kenan Mintaş, oluşum sürecinde önemli görev  yaptı. 19 yıldır da Körfez Ticaret Odası’nda görev alan Kenan Mintaş, o dönemde 3 kişilik ekiple geldiği odanın kurulumu ve bugün ki haline gelişinde önemli rol oynadı.

Odanın kurulumu, çalışmaları, evrak akışı konularında tecrübeli olan Kenan Mintaş, 31 Ekim 2018 tarihi ile Körfez Ticaret Odası’ndan ayrılarak, Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi’nde görev aldı. Yarımca Hacı Osman Mahallesi’nde ki merkezine yerleşmeye başlayan Deniz Ticaret Odası’nda aynı pozisyonla göreve başlayan Kenan Mintaş, oda konusundaki tecrübelerini burada değerlendirecek.

Körfez Ticaret Odası’nın Ekim ayı meclis toplantısında son kez görev yapan Kenan Mintaş, çalışma arkadaşlarıyla vedalaşarak 1 Kasım 2018’de yeni görevine başlamak üzere ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817