Mehmet Çöven, Muhtarlığı Devraldı

Körfez ilçesinin nüfus düzeyi en kalabalık bölgesi olan Mimar Sinan Mahallesi’nde 31 Mart yerel seçim süreci büyük bir heyecana sahne oldu. Mahallede 4 dönemdir muhtarlık görevini yürüten Aynur Şöhretli Yiğit, bu kez başarılı olamadı ve muhtarlık koltuğunu geçtiğimiz yıllarda “Yılın Esnafı” seçilen Mehmet Çöven’e kaptırdı.

YALNIZ BIRAKMADILAR

İlçenin sevilen simalarından olan, yıllardır esnaf olarak bir çok hayırsever çalışmaya imza atan Çöven, güçlü rakibi Aynur Şöhretli Yiğit’e büyük bir şok yaşattı ve seçimleri kazanarak Mimar Sinan Mahallesi’nin yeni muhtarı seçildi. Geçtiğimiz günlerde mazbatasını alan ve ardından görev devir teslimi için önceki gün muhtarlık binasına giden Çöven’i ailesinin yanı sıra kalabalık bir grup da yalnız bırakmadı.

ÇÖVEN TEŞEKKÜR ETTİ

Eski muhtar Aynur Şöhretli Yiğit’in katılmadığı devir teslim töreni ile muhtarlığı devralan Mehmet Çöven, “Mimar Sinan Mahallesi sakinlerine, dostlarımıza, arkadaşlarımıza, azalarımıza, akrabalarımıza ve aileme seçim sürecinde vermiş oldukları büyük destek dolayısıyla teşekkür ederim” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817