MHP’liler Kandil Gecesini Boş Geçirmedi

MHP İlçe Başkanı Av. Doğan Bekiroğlu, KAÇEP Başkanı, parti yöneticileri, mahalle teşkilatları ve partili gençler, ilçeye bağlı tüm mahallelerdeki camilerde vatandaşları selamladı.

TÜM MAHALLELERDE...

Kadir Gecesi dolayısıyla merkez camilerinde yapılan ibadet ve kandil programlarına katılan MHP’liler; Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Camii’nin kadın cemaatine, Hacı Osman Mahallesi Bağdat Camii, Yeniyalı Mahallesi Merkez Camii, Fatih Mahallesi Körfez Camii, İlimtepe Mahallesi Merkez Camii, Esentepe Mahallesi Ulucami, Hereke Kışladüzü Mahallesi Merkez Camii ve Güney Mahallesi İGSAŞ Camii’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

İKRAMLAR YAPILDI

Programların düzenlendiği camilerin cemaatlerine MHP teşkilatları tarafından gül suyu ve lokumun yanı sıra kandil simidi de ikram edildi. Bu arada MHP Körfez İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu, İGSAŞ Camii’ndeki programa katılırken, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ise Yeniyalı Mahallesi’ndeki etkinlikte MHP standını ziyaret etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817