MİLLİ TAKIM ATTI, FUARDA COŞKU TAVAN YAPTI
  

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli Fuarı’nda düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında kurulan dev ekrandan Çek Cumhuriyeti-Türkiye milli maçı izlendi. Türk Milli Takımının 2016 Avrupa Şampiyonası’nda Çek Cumhuriyeti’ni 2-0 mağlup ettiği maçta atılan her golde büyük bir coşku ve sevinç yaşandı.

 

TÜRK BAYRAĞI DAĞITILDI

Maçı izlemeye Yıldız sahnesine gelen vatandaşlara Türk Bayrağı dağıtıldı. Yapılan tezahüratlarla coşan seyirciler, birlikte maç izlemenin zevkini yaşadı. Avrupa Şampiyonası grup eleme maçında Çek Cumhuriyeti karşısındaki alınan 2-0’lık galibiyet, büyük bir coşku ve sevinç yaşattı. Fuarı tezahüratlarla ve gol sevinciyle inleten seyirciler, dev ekranda kalabalık bir seyirci kitlesiyle maç izleme keyfi yaşadı.

 

HER AKŞAM FARKLI BİR ETKİNLİK

Her akşam farklı bir gösteri veya etkinliğin sergilendiği Ramazan etkinliklerinin yanı sıra Dini Yayınlar Fuarı’nda her türden dini kitabı bulmak mümkün. Ramazan ayının ruhuna uygun bir şekilde eski Ramazanları yaşatmak için düzenlenen programlar her akşam 21.00’de Kocaeli Fuarı’nda Kocaelilileri bekliyor. Fuarda bu hafta; 23 Haziran Perşembe-Mehmet Emin Ay ‘’Gönül Dünyamıza Yolculuk: İtikaf’’, 24 Haziran Cuma Ahmet Hakkı Turabi-Tasavvuf Müziği Konseri, 25 Haziran Cumartesi Dursun Ali Erzincanlı-Şiir Dinletisi olacak.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817