MUHASEBECİLERDEN, ÖZTÜRK'E TAM DESTEK..!

ÖZTÜRK; PROJELERİMİZ ORTAK OLACAK

Sıcak bir ortamda gerçekleşen Ziyarette Başkan Adayı Yahya Öztürk Mali Müşavirlerin odanın yeniden yapılanması sürecinde kendisine destek olmasını yapılanmanın ortak düşünce ve projeler ile gerçekleşmesini istediğini söyledi. İlçede Mali Müşavirlerin önemli bir yeri olduğunu belirten Öztürk odamızın çağdaş ve güçlü bir duruma kavuşmasın da Mali Müşavirlerin destek de katkıları şarttır dedi. Seçildiği taktirde Mali Müşavirler ile sürekli iletişim halinde olacağını ve odanın bugün yaşamakta olduğu sorunları ortak çözümler bularak ortadan kaldıracağını söyledi. KSMMMO Temsilcilik başkanı Orhan Bozkurt ise Başkan Adayı Yahya Öztürk'ün Temsilciliklerine yaptığı bu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek seçimlerde başarılar diledi.

BOZKURT; ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPARIZ

Bozkurt " Esnaf ve Sanatkarlar Odası ilçemizin en etkin ve güçlü kurumlarından biridir. Mevcut durumu istenilen seviyede değil. 1500 aktif üyesi ile önemli bir sivil toplum örgütümüz. Buranın sorunlarını ve bunların çözümlerini biliyoruz. Odanın yeniden yapılanmasında ve çağdaş bir görünüme kavuşmasında üzerimize düşeni yapmaya hazırız dedi. Odanın üyelerini oluşturan Körfez Esnafına en iyi hizmeti vermek için bu tür odalarla Mali müşavirler temsilciliğinin her zaman ortak çalışması şarttır diye konuşmasını sonlandıran Bozkurt Başkan Adayı Yahya Öztürk'e başarılar diliyorum 16 Şubat'ta yapılacak seçimin herkese hayırlı olmasını diliyorum dedi . Daha Sonra Ziyarette hazır bulunan diğer Mali Müşavirler oda ile ilgili düşünce ve önerilerini dile getirip Öztürk'e başarılar dilediler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817