Özel Körfezim Kendi Rekorunu  Zorlayacak

Resmi sonuçlar açıklanmamasına rağmen öğrencilerin kitapçıklarına göre yapılan değerlendirmede 2 öğrencinin ful çektiği, 7 öğrencinin de bir eksikle yine fule yakın doğru yanıt verdiği görüldü.

Geçmiş dönemlerde de verdiği eğitim ve alınan başarılı sonuçlarla adını duyuran Özel Körfezim Eğitim Kurumları’nda, 1 Haziran’da yapılan LGS sınavlarında Özlem Merve Koca ve Sena Cimşit tüm sorularda ful çektiler.

Başarılarını Kurum Genel Müdürü Azmi Cihat Hatipoğlu ve Okul Müdürü Eyüp Sultan’la paylaşan öğrenciler, Türkiye Şampiyonu olmanın guru verdiğini ve ilerde çok daha başarılı olmak için çalışacaklarını söylediler.

Fen liselerine en çok sayıda öğrenci yerleştirmesiyle de bugüne kadar tanınan Özel Körfezim Eğitim Kurumları, be sene de kendi rekorlarını kırmaya hazırlanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817