PEHLİVAN : HERKES RAHAT OLSUN!





Körfez Belediyesinin bu haftaki toplantısında Meclis Üyelerinin İspanya seyahatiyle ilgili icra olayına değinen Başkan Pehlivan, herkes rahat olsun hiç kimseye icra falan gelmeyecek dedi.

Başkan Pehlivan meclis toplantısının sonunda   geçen yıl tüm meclis üyelerinin katıldığı İspanya gezisi sonrası seyahat acentesi tarafından meclis üyeleri icraya verildi konusu ile ilgili soruya cevap verdi.  Başkan Pehlivan “Bu tür gezileri İçişleri Bakanlığından izinli dernekler aracılığı ile yapıyoruz. Biz derneğe bu gezinin faturasını ödedik. Fakat bize bu geziyi ayarlayan dernek ile seyahat acentesi arasında bir problem oluşmuş. Seyahat acentesi dernekten alamadığı parasının karşılığında bize ve bizim gibi seyahat eden bir çok belediyeye dava açmış. Hiçbir sıkıntı yok. Biz gezi bedelini başından ödemiştik. Yine de bu derneği İçişleri Bakanlığına şikayet edeceğim” şeklinde açıklama yaptı.

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817