SOKAKTA MOTOSİKLETİ YAKTILAR..!

Alınan bilgi ve iddialara göre, 10 kişilik bir gurup  yanlarında motosikletle Mor Lale Sokak’a geldiler. Burada bulunan parkın önünde toplanan gurup, kendi aralarında tartışmaya başladılar. Bu sırada görgü şahitlerinin iddiasına göre aralarından bir kişi önce motosikleti tekmeledi, daha sonra da ateşe verdi.

Motosiklet alev alev yanmaya başlarken kalabalık gurup hızla sokaktan kaçarak uzaklaştılar. Vatandaşların yardımıyla söndürülen motosiklet tamamen yanarken, yapılan ilk incelemede depo kapağını çıkartılmış olduğu görüldü. Görgü şahitleri, depo kapağının çıkartılarak motosikletin ateşe verildiğini söylerken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Motosikletin gurup içindeki bir kavga sonrasında, ya da çalıntı olarak olay yerine getirilip ateşe verildiği tahmin ediliyor. Motosikletin plakasının da olamaması çalınma ihtimalini güçlendiriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817