SURİYELİLER İÇİN KERMES
 Suriyeli göçmenlere yardım etmek için başlatılan kampanya kapsamında Körfez İlçesi’nde düzenlenen kermesin açılışı yapıldı. Kermes açılışını AKP İlçe Başkanı Osman Badem, aday İsmail Baran ve KTO Başkanı Mustafa Efe yaptı.

Körfez Genç Yardım Gönüllüler Platformu ve Körfez Kent Konseyi Gençlik Merkezi tarafından İHH İnsani Yardım Vakfı öncülüğünde düzenlenen kermes, Tütünçiftlik’te belediye binası arkasındaki Gün Işığı Derneği eski binasında açıldı. Kermeste, gıda, giyim, battaniye eşyaları satılırken nakdi yardım da alındı. 2 hafta açık kalacak olan kermesten elde edilen gelir Suriyeli göçmenlere yardım olarak gönderilecek.

Kermes açılışını AK Parti ilçe Başkanı Osman Badem, belediye başkan adayı İsmail Baran, KTO Başkanı Mustafa Efe yaptı. Açılıştan sonra kermesteki eşyaların bir bölümü katılan konuklar tarafından satın alındı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817