Taşköprülüler, Büyükakın ve  Söğüt’ü Büyük İlgi İle Karşıladı

Her gün ayrı bir mahallede seçim ziyaretleri yapan ve halka yakın bir duruş sergileyen Başkan Söğüt, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri ile de sık sık bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunuyor, ayrıca iletilen talepleri dinliyor.

BÜYÜKAKIN İLE BİRLİKTE

Başkan Söğüt, geçtiğimiz gün de beraberindeki parti yöneticileri ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ile birlikte Körfez Taşköprülüler Derneği yönetiminin konuğu oldu. Dernek başkanı Ceyhun Atik ve yönetim kurulunun ev sahipliğindeki buluşmaya AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan, ilçe yöneticileri ve meclis üyesi adayları da katıldı.

ATİK BAŞARILAR DİLEDİ

Yeniyalı Merkez Camii’nde kılınan cuma namazının ardından gerçekleşen dernek ziyareti son derece samimi bir ortamda gerçekleşti. Konukları ile yakından ilgilenen ev sahibi dernek başkanı Ceyhun Atik, “Bugün belediye başkanlarımız Tahir Büyükakın ve Şener Söğüt ile bir araya geldik. Üyelerimizle olan buluşmamıza katılan değerli başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Kendilerine seçim sürecinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

BÜYÜKAKIN’A TEŞEKKÜR ETTİ

Daha sonra konuşan Körfez Belediye Başkanı ve yeni dönem adayı Şener Söğüt ise; “Taşköprü’nün değerli insanları ile buluşmaktan dolayı son derece mutluyum. Bu zamana kadar, geride kalan beş yıllık dönemde Körfez ilçemizin gelişimi için çok büyük adımlar attık, hamlelerde bulunduk, şehrimizin geleceğine yönelik birçok özel projeyi hayata geçirdik. Bütün bu çalışmalarımızda desteklerini hiçbir zaman bizden ve ilçe halkımızdan esirgemeyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın hocamıza teşekkür ediyorum” dedi.

“20 YILDA BÜYÜK ADIMLAR ATILDI”

Toplantıda son olarak konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın da “31 Mart’ta Türkiye’miz ve bölgemiz açısından son derece önemli bir seçim yapacağız. Bu seçim yalnızca belediye başkanlarının ve meclis üyelerinin belirleneceği bir seçim olmayacak. Aynı zamanda hem bölgesinde ve hem de ülkemizde güçlü bir iktidar yapısının da tamamlayıcısı olacak. Ülkemiz; Sayın Cumhurbaşkanımız önderliğinde geride kalan 20 yılda hep büyüdü ve geleceğe yönelik adımlar attı.

“HER ZAMAN DESTEKLEDİNİZ”

Geçen beş yıllık dönemde hem Körfez ilçemiz özelinde ve hem de Kocaeli genelinde çok büyük ve görkemli işleri bu şehre kazandırdık. Bizim için asıl olan milletimizin duasını kazanabilmektir. Kentimizdeki manavlarla, özellikle de Taşköprülülerle hep uyumlu bir çalışma içinde olduk. Sizlerden gelen talepleri kısa zaman içinde yerine getirmeye özen gösterdik. Bu kadar sürede her zaman desteğinizi gördük. İlginiz ve misafirperverliğiniz için teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.


 


 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817